Hestehospitalets faciliteter

Helhedsløsninger

Hospitalet er indrettet til at kunne løse alle typer af opgaver, vi bliver stillet overfor. Nørlund har operationsstue med to tilhørende overvågede opvågningsbokse. Ultralydsscanning og røntgen bruges som standard.

Vores rummelige faciliteter og udstyr gør os i stand til at undersøge og overvåge en hest nøje gennem længere perioder for at finde nøjagtig årsag til de lidelser, den måtte have. Efter endt behandling kan vi genoptræne din hest i smukke og trygge omgivelser under dyrlægekontrol, hvis du ønsker det.

Heste med særlige behov for overvågning, eksempelvis kolikheste eller hopper der skal fole, kan følges nøje i vores videoovervågede boks, som dyrlægen kan følge fra sin telefon. 

Gode facilieter til halthedsudredning findes naturligvis også på Nørlund Hestehospital, herunder mønstringsbane på blød og fast bund, mulighed for longering på blød og fast bund, udendørs ridebane samt ridehus. 

Vi har faciliteter, der giver mulighed for reproduktions- og sædundersøgelser

 

 

 

 

Det er oplagt at vise billeder fra røntgen, operationsstue og opvågning her. Samt billeder fra ”sygegangen” med patientboksene.