Vi tilbyder

Ydelser fra Nørlund Hestehospital

 

Hos Nørlund Hestehospital har du alle muligheder for at få din hest behandlet optimalt og til samme prisniveau, som hos de fleste andre hestedyrlæger.

– Vi har døgnvagt på telefon 86847811, så vi kan hjælpe dig, når behovet opstår.

Vi har specialiseret os i diagnosticering og behandling af halthed og manglende præstationsevne. Men vi har set alt inden for sygdomme hos heste og udfører alle typer undersøgelser og behandlinger.

Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. - Vi kører ud og klarer mange undersøgelser og behandlinger i din egen stald. Ved de lidt mere krævende indgreb kan vi behandle din hest ambulant eller den kan blive indlagt. Om det er nødvendigt at indlægge din hest eller om vi kan klare det med et sygebesøg hos dig, afgør vi enten, når du ringer til os, eller under selve besøget.
Vi bestræber os på, at det er den samme dyrlæge, der kommer ud til dig. På den måde er det den dyrlæge, der kender din hest, der følger den, hvis den skal igennem et behandlingsforløb.

En del - og især større - undersøgelser gennemføres bedst på klinikken, idet de kan kræve yderligere undersøgelse f.eks. med specielle instrumenter eller med hjælpepersonale.

På vores hingstestation tilbyder vi inseminering og tapning af hingste.